Viktigt med rörelse och hälsa för Söderbergs

Söderbergs Personbilar är bilsponsor till OMT Finspångs Stadslopp. I tävlingscentrum i Bruksparken på onsdag kommer de att visa upp några av sina bilmodeller.

Fredrik Björk, bilmarknadschef på Söderbergs Personbilar, framför OMT Finspångs Stadslopps-bilen.

– Det ska bli riktigt kul att vara med i OMT Finspångs Stadslopp som är ett växande event. Det är viktigt med rörelse och hälsa, vilket vi som företag gärna bidrar till, säger Fredrik Björk, bilmarknadschef på Söderbergs Personbilar.

Ni kanske har sett den stripade Seat som tävlingsledningen till OMT Finspångs Stadslopp åkt runt med de senaste månaderna.

– Jag har fått prata mycket om stadsloppet i och med den här bilen. Var jag än har stannat, så kommer det fram folk och frågar om OMT Finspångs Stadslopp. Det är jätteviktigt att synas och det har loppet verkligen gjort med den här bilen. Att bilen varit bensinsnål och skön att köra är förstås ett plus, säger Stefan Fransson, från arrangörsklubben Finspångs SOK.

Söderbergs Personbilar säljer Audi, Volkswagen, Seat och Skoda.

På onsdag kommer Söderbergs att visa upp några av sina bilmodeller i tävlingscentrum i Bruksparken och också ha säljare på plats för att svara på frågor.

Till Söderbergs hemsida:

Lämna en kommentar