Årets coola medalj är här – sponsrad av Vallonbygden

Vallonbygden är stolt medaljpartner till Tillväxt Finspångs Stadslopp. “Kul att eventet är igång som vanligt igen och det kan bli en riktig folkfest”, säger Susanne Mannerstam, marknadschef på det kommunala fastighetsbolaget.

Sertu Mahmoud, Kenneth Bauer, Jonatan Battel, Lukas Karanta Olofsson och Aziz Sloyan jobbar på Vallonbygden och står självklart på startlinjen onsdag 25 maj.

Vallonbygden förvaltar cirka 2 000 lägenheter i Finspång. Alla som bor i en lägenhet som förvaltas av Vallonbygden deltar i Tillväxt Finspångs Stadslopp helt gratis.

– Det är förstås någonting vi vill, att så många som möjligt som bor hos oss ska delta i eventet. Springa eller gå, det spelar ingen roll. Det finns fortfarande chans att anmäla sig via oss och delta gratis, berättar Susanne.

Jobbar du på Vallonbygden eller bor i någon av Vallonbygdens lägenheter så gå in på Stadsloppets hemsida och anmäl dig med rabattkoden Vallonbygden2022 så är det helt gratis att anmäla sig.

Så här ser årets medalj ut.

Hur kommer det sig att ni väljer att vara en partner till Tillväxt Finspångs Stadslopp och sponsra medaljen?

– Vi tycker det är ett bra sätt att synas och marknadsföra oss på. Vår målsättning är att vara en aktiv part i den kommun som vi verkar i. Vi vill bidra till aktivitet och vi vill vara där våra hyresgäster är, berättar Susanne.

Medaljen delas ut till alla deltagare efter målgång i XL Bygg Lilla Slottsrundan, AktivRundan och Tillväxt Finspångs Stadslopp.

Till Vallonbygdens hemsida:

Lämna en kommentar