Välkomna till den nyrenoverade hemsidan! Den 29 maj 2019 är det dags för fjärde upplagan av OMT Finspångs Stadslopp!

Den 29 maj kör vi igen och hoppas på bästa löparvädret. Alla kommer att känna igen sig. Huvudsträckan är som vanligt 7 kilometer. Start och mål i Bruksparken med allt roligt som händer där.

 

Det har efterfrågats en kortare distans, främst för de som går. Därför fixar vi såklart det. Det kommer finnas en distans på cirka 3,5-4 kilometer för de som vill. Självklart kan man fortfarande gå hela distansen 7 kilometer, det är helt frivilligt.

Vi tar också bort tidtagningen och prisutdelningen för de allra minsta. I övrigt som förut i barnklasserna. Mer info under Lilla Slottsrundan.

Titta också in under fliken välgörenhet och se den fantastiska tavlan som Marie Åkerlund har målat. Varför inte lägga ett bud?

Utrymningsspurten på Skäggebyvägen finns förstås kvar, liksom däckprisen från G:sons Gummi. Hugo tar även 2019 ned sin verksamhet i Bruksparken. Siemens ger den där extra energin med en kilometer kvar av loppet och mycket, mycket mer.

Fram till 28 februari går det att anmäla sig till superpriset 200 kronor och 800 kronor för ett lag med fyra personer. Vad väntar du på 🙂

Varmt välkomna till Finspångs egen löparfest den 29 maj 2019!

Till anmälan: 

Lämna en kommentar