Välkommen med din anmälan till OMT Finspångs Stadslopp

Anmälan till OMT Finspångs Stadslopp är sedan en tid tillbaka öppen. Välkommen med din anmälan

Titelpartnern OMT är dyngtaggat och ser som alla andra fram emot OMT Finspångs Stadslopp 2021.

– Vi har satt datumet till torsdag 13 maj. Nu vet vi inte om det kommer att gå att genomföra eventet då, men skulle det inte gå 13 maj  är sannolikheten stor att det kommer att fungera i slutet av sommaren eller tidig höst, säger Mikael Grip, från arrangörsklubben Finspångs SOK.

Fortsätter smittspridningen gå ner, samtidigt som vaccinationerna genomförs planenligt kommer det att bli lättnader i restriktionerna.

– Att regeringen med idrottsminister Amanda Lind i spetsen tillsammans med Folkhälsomyndigheten håller på att jobba fram en plan för vad som ska gälla för till exempel motionslopp när smittspridningen minskar känns också lovande. Det verkar som att den kommer att presenteras i mitten av mars. Det är också ungefär då vi tar beslut om vi kan genomföra eventet 13 maj eller om vi flyttar fram OMT Finspångs Stadslopp med tillhörande XL Bygg Lilla Slottsrundan till sensommaren eller tidig höst, berättar Mikael Grip.

XL Bygg Lilla Slottsrundan är loppet som gäller för alla barn även 2021.

Som tidigare meddelats går anmälan för de som anmält sig 2020 över till 2021. Du ska alltså inte göra någon ny anmälan om du redan har anmält dig. Har du inte anmält dig ännu är du förstås grymt välkommen med din anmälan.

Lämna en kommentar