Ta ett av däcken och vinn nya däck till din bil

Du vet väl att du kan vinna nya däck till din bil i Tillväxt Finspångs Stadslopp sponsrat av G-sons Gummi AB. Två däck ställs ut någonstans utmed banan. Ett till en kvinnlig löpare och ett till en manlig deltagare.

Timo Raninen på G-sons Gummi AB väntar spänt på vem som ska ta med sig däcken till mål.

Det enda du behöver göra är att springa eller gå med de däck som kommer att ställas ut någonstans utmed banan hela vägen in till målet i Bruksparken. Det gäller förstås också att komma först till däcken som Timo ställer ut.

– Roligt att vi kan fortsätta med att ställa ut två däck. Vinnarna får vardera 5 000 kronor i presentkort från Yokohama Tyres, säger Timo Raninen, platschef på G-sons Gummi AB i Finspång.

Fredrik Johansson tog hem däckpriset förra året. Arkivbild: Magnus Andersson

G-sons Gummi AB har funnits i årtionden och har just nu sju fast anställda. På deras hemsida står att läsa: “Inga uppdrag är för stora eller för små för oss oavsett om det gäller däck, fälgar eller service för såväl motorcyklar, personvagnar, lastvagnar, skogsmaskiner, truckar eller entreprenadfordon”. Företaget utför också hjulinställningar och byter styrleder.

– Våra huvudsakliga uppgifter handlar om däck och fälg, poängterar Timo Raninen.

Elmina Saksi brukar vara sugen på däckpriset. Arkivbild: Tony Oldenburg

G-sons Gummi AB har sin anläggning i direkt anslutning till Skäggebyvägen, där loppet passerar.

Exakt var däcken kommer att placeras är förstås hemligt. För att vinna däckpriset måste du förutom att vara den första som tar däcket också fullfölja loppet.

Lämna en kommentar