Du vet väl att du kan vinna fyra sprillans nya däck i OMT Finspångs Stadslopp till just din bil sponsrat av G-sons Gummi AB. Nyhet i år är att två däck ställs ut. Ett till en kvinnlig löpare och ett till en manlig deltagare.

Timo Raninen på G-sons Gummi AB väntar spänt på vem som ska ta med sig däcken till mål.

Det enda du behöver göra är att springa eller gå med de däck som kommer att ställas ut någonstans utmed banan hela vägen in till målet i Bruksparken.

– En kul idé som jag nappade på direkt. Roligt att vi kan ställa ut två däck den här gången och att en tjej också kan vinna, säger Timo Raninen, platschef på G-sons Gummi AB.

G-sons Gummi AB har funnit i årtionden och har just nu sju fast anställda. På deras hemsida står att läsa: ”Inga uppdrag är för stora eller för små för oss oavsett om det gäller däck, fälgar eller service för såväl motorcyklar, personvagnar, lastvagnar, skogsmaskiner, truckar eller entreprenadfordon”. Företaget utför också hjulinställningar och byter styrleder.

– Våra huvudsakliga uppgifter handlar om däck och fälg, poängterar Timo Raninen.

G-sons Gummi AB har sin anläggning i direkt anslutning till Skäggebyvägen, där loppet passerar.

Exakt var däcken kommer att placeras är förstås hemligt. I priset ingår också montering. Värdet av priset varierar mellan cirka 5 000-8 000 kronor beroende av däckdimension.

Lämna en kommentar