Swedbank i Finspång sponsrar med prispengarna

Swedbank i Finspång sponsrar med prispengarna till de främsta i OMT Finspångs Stadslopp.

 

Anna Wallin och Swedbank i Finspång sponsrar med prispengarna i OMT Finspångs Stadslopp.

– Det är viktigt för oss att kunna ge tillbaka något till våra kunder och till den ort där vi verkar. Därför stöttar vi stadsloppet i Finspång, säger Anna Wallin, kontorschef för Swedbank i Finspång.

Många från kontoret kommer också att delta i loppet eller heja på utmed banan.

– Ja, självklart. Alla kan vara med, det går ju bra att gå också, konstaterar Anna som är en van motionär.

Hon har bland annat avverkat Göteborgsvarvet, Tjejmilen, Kraftloppet (lite olika sträckor), Finspångs stadslopp, Norrköpings stadslopp, Vårruset och Springtime i Helsingborg.

Självklart står Anna Wallin på startlinjen i Bruksparken den 23 maj.

OMT Finspångs Stadslopp är först och främst ett motionsevent där alla kan vara med, men det är alltid kul att se snabbheten hos elitlöparna, samtidigt som arrangören Finspångs SOK vill stötta en positiv utveckling av svensk långlöpning. Därför får ettan, tvåan och trean i dam-och herrklassen 3 000, 2 000 och 1 500 kronor i träningsbidrag som betalas ut till den klubb som löparen representerar. Den aktive kan sedan använda pengarna till en träningsresa eller liknande. Det är dessa pengar som sponsras av Swedbank i Finspång.

Nu återstår att se vilka elitlöpare som får jättecheckarna från Anna Wallins hand vid prisutdelningen i Bruksparken på kvällen den 23 maj.

Fyran, femman och sexan i dam-och herrklassen vinner 1 000 kronor i presentkort från Team Sportia i Norrköping.

OBS! För att träningsbidragen ska kunna betalas ut måste den aktive vara ansluten till en friidrottsklubb som är ansluten till sitt nationella förbund.

Se prisbordet:

Lämna en kommentar