Presskonferens med heta nyheter inför femårsjubileumet

På onsdagskvällen var det en välbesökt presskonferens på Hugo i Finspång. Bland annat presenterade konstnären Marie Åkerlund årets “löpartavla”. I år heter den vackra tavlan “Orangeriet”. Ett välbekant motiv för alla Finspångsbor. Nu är det bara för alla företag och/eller privatpersoner att gå in och lägga bud. Högsta bud när det är dags för loppet den 20 maj, vinner tavlan. Pengarna för tavlan går oavkortat till Ryttarkamraterna i Finspång. De ska använda pengarna till att bygga om sin caféteria, där många barn och ungdomar läser läxor och umgås.

På bilden syns bland andra Erik Hollertz, från OMT, Frida Södermark, tävlingsledarna Henrik Göhl och Karolina Hellgren samt konstnären Marie Åkerlund. Plus då den fina tavlan.

Lindahls konditori hade som vanligt ordnat en mycket välsmakande tårta.

Stefan Fransson, från arrangörsklubben Finspångs SOK, berättade om några av de nyheter som blir verklighet när OMT Finspångs Stadslopp firar fem år den 20 maj 2020.

Bland annat kommer det i mars att bjudas in till en föreläsning i Kulturhuset med inspiratören och löparstjärnan Frida Södermark. Föreläsningen kommer att vara gratis tack vare loppets titelsponsor OMT och både innehålla en teoretisk del och en praktisk del för de som vill.

En härlig tårta från Lindhals konditori ramade in presskonferensen på Hugo på bästa sätt.

Fler nyheter kommer att avslöjas ju närmare onsdagen den 20 maj 2020 vi kommer. Anmälan är öppen sedan tidigare, så vill du delta i OMT Finspångs Stadsloopp, eller ge bort en startplats i julklapp så tryck här.

Lämna en kommentar