OMT vill lyfta OMT Finspångs Stadslopp en nivå till

Idag, fredagen 25 oktober, öppnade anmälan till femårsjubilerande OMT Finspångs Stadslopp som avgörs 20 maj 2020. Titelsponsorn OMT satsar extra hårt när det populära eventet fyller fem år.

Gänget på OMT är supertaggade inför femårsjubiléet av OMT Finspångs Stadslopp 20 maj 2020.

OMT har varit titelsponsor till eventet hela vägen från start.

– Vi har varit med på den här resan från början och vill tillsammans med arrangören se till att det blir något alldeles extra nu när vi firar fem år, säger John Filipiak, koncernchef och ägare i OMT.

Löpar- och folkfest är något arrangören Finspångs SOK vill nå tillsammans med alla sina samarbetspartners.

– Att motivera folk att vara med att gå, jogga eller springa vill vi vara en del av. Självklart vill vi att så många av våra egna anställda som möjligt ska vara med den 20 maj, förklarar Erik Hollertz, ägare i OMT och vd OMT Service AB.

Finspång är en viktig marknad för OMT, där de samarbetar med många av de största företagen i kommunen.

– Det var en av anledningarna att vi gick in i OMT Finspångs Stadslopp från början. En annan anledning är att det är bra att synas i ett hälsosamt sammanhang och det har verkligen OMT Finspångs Stadslopp visat sig vara. Ett event där alla kan delta efter sina förutsättningar, berättar Erik Hollertz.

OMT betyder förbättringar inom organisation, management och teknik.

– Vi skapar effektivitet i tekniska projekt och verksamheter samt funktion och tillgänglighet. Detta genom att arbeta med ledarskap, projektledning, konsulttjänster och teknikprodukter till våra kunder med fokus på lösningar och kvalitet, säger John Filipiak.

Frida Södermark är populär föreläsare som du kommer att höra och också kunna springa med inför 2020 års OMT Finspångs Stadslopp. På bilden springer hon dessutom OMT Finspångs Stadslopp.

En nyhet inför 20 maj, blir en gratis föreläsning med löparprofilen Frida Södermark i Finspång i mars. Det blir en inspirationsföreläsning med tillhörande löpning för de som vill, där OMT är avsändare.

– Det tror jag kan bli mycket lyckat och dra folk, som sedan också springer loppet, säger Erik Hollertz.

Det kommer också att bli mer festligheter runt om kring loppet, både i Bruksparken och utmed bansträckningen, som till exempel fler musikakter.

– Ingen ska missa att OMT Finspångs Stadslopp är den 20 maj 2020. Det blir vår uppskattade och omväxlande sjukilometersbana i huvudloppet och 1,4 kilometer i barnloppet. Fram tills den 28 februari har vi dessutom superpris på anmälningsavgiften, säger Mikael Grip, från tävlingsledningen.

Till OMT:s hemsida:

Till anmälan:

Lämna en kommentar