OMT stolt titelsponsor

Företaget OMT är stolt titelsponsor till Finspångs Stadslopp.

OMT 2

Nicklas Söderholm, personalchef och delägare på OMT AB, gillar satsningen på ett stadslopp i Finspång

Företaget OMT är stolt titelsponsor till Finspångs Stadslopp.

– Ett kul initiativ som vi vill stötta. Inte minst siktar vi på att så många som möjligt av våra cirka 60 anställda ska vara med. Att tänka på sin hälsa ligger i tiden och jag hoppas att den breda allmänheten kommer att hitta det här loppet, säger personalchefen Nicklas Söderholm.

Teknikbolaget OMT AB fick sin nuvarande ägarstruktur och inriktning 2008 och har växt rejält år för år.

– Vi arbetar framförallt med tekniska konsulttjänster inom energi-, process- och tillverkningsindustrin samt spårbunden trafik. Flest uppdrag har vi inom projektledning men även en hel del projekteringsuppdrag inom mek, el och automation, förklarar Nicklas.

De tre delägarna John Filipiak, Erik Hollertz och Nicklas Söderholm startade 2009 ytterligare ett företag, OMT Service AB tillsammans med Magnus Aktner.

– Det var för att kunna tillhandahålla servicetjänster som installation, driftsättning och underhållstjänster till våra kunder.

Expansionen har fortsatt under årens lopp och nu har koncernen, förutom Norrköping, kontor även i Göteborg, Stockholm, Köping och Västerås.

I närområdet är bland annat Siemens, E.ON, Lantmännen Agroetanol, Lämneå och Luvata återkommande kunder till OMT.

På frågan om Nicklas själv tänker springa OMT Finspångs Stadslopp kommer svaret direkt.

 – Självklart ska jag försöka ta mig igenom. Det är ju bara sju kilometer, säger Nicklas Söderholm lite ironiskt och med ett leende.

Till OMT:s hemsida:

Lämna en kommentar