OMT Finspångs Stadslopp ger Vallonbygdens hyresgäster ett hälsosamt mervärde

Det kommunala fastighetsbolaget Vallonbygden satsar hårt på OMT Finspångs Stadslopp.

Vallon 6

Marknadschefen Jimmy Lundell och hyresredovisaren Indira Todorovac, på Vallonbygden är taggade inför OMT Finspångs Stadslopp.

– Att röra på sig och tänka på hälsan är förstås grunden till att vi är med på det här. Sedan är det riktigt kul att det kommer ett nytt lopp till Finspång som riktar sig till alla. Där vill vi vara med och synas och visa att vi är aktiva, säger Vallonbygdens marknadschef Jimmy Lundell och fortsätter:

– Kan vi få med oss våra hyresgäster i ett sunt tänk och skapa ett mervärde för dem så är mycket vunnet. Det är viktigt för oss att visa att vi gör saker tillsammans med våra hyresgäster och att vi kan erbjuda startplatser till OMT Finspångs Stadslopp helt gratis för de som vill vara med.

Totalt förvaltar Vallonbygden 1 844 lägenheter i Finspångs kommun. Till att börja med sponsrar Vallonbygden sina hyresgäster med 50 startplatser.

– Skulle efterfrågan vara stor, vilket vi hoppas, så kommer vi fortsätta med fler gratis startplatser till våra hyresgäster, lovar Jimmy Lundell.

Vallonbygdens nya fräscha lokaler strax intill Slottsparken ligger i början av loppets spurtraka.

– Det blir riktigt häftigt. Vår målsättning är att så många som möjligt av personalen ska vara med i loppet. Jag kommer själv att springa och är redan taggad, säger Jimmy Lundell med ett leende.

Vallonbygden 4

Om du bor i en av Vallonbygdens lägenheter så gå in på www.vallonbygden.se för mer information om hur du anmäler dig.

Lämna en kommentar