OMT Finspångs Stadslopp engagerar Aktiv Hälsocenter

Aktiv Hälsocenter med ägarna Miriam Johansson och Thomas Lundmark i spetsen är engagerad friskvårdssponsor till OMT Finspångs Stadslopp.

Miriam och Thomas gör tummen upp för OMT Finspångs Stadslopp.

– Ett kul och hälsosamt koncept som vi gärna är en aktiv del av. Folk vill träna och ha något spännande att se fram emot. Det kändes självklart för oss från första stund att haka på OMT Finspångs Stadslopp. Roligt att eventet har blivit en tradition som engagerar många att röra på sig, berättar Thomas Lundmark.

Att det finns ett sug bland företag och invånare att delta i Finspångs motionsfest även 2019 går inte att ta miste på.

– Från oss är det redan fler som anmält sig än vid motsvarande tid förra året. Alla kan verkligen vara med . Vi gillar att man inte behöver vara en erfaren löpare för att delta. Vi kommer att ha en bit över 100 deltagare från oss, säger Miriam Johansson.

Aktiv Hälsocenter ansvarar för uppvärmningen och ser till att alla deltagare har den rätta värmen i kroppen när starten går.

Som deltagare i OMT Finspångs Stadslopp har du chansen att vinna ett årskort värt 5 288 kronor från Aktiv Hälsocenter oavsett fart i loppet. Vi lottar ut ett årskort till en manlig deltagare och ett till en kvinnlig deltagare.

I ett årskort ingår följande: Obegränsad träning på gym och alla gruppträningspass, personlig hjälp med introduktion i gym-maskinerna, tillgång till träningsanläggningen kl 05.00-23.00 alla dagar året om, gratis barnpassning, avslappningsmassage i vattenmassagesäng, gratis kaffe, fri träning på Metro Gym, rabatter hos Aktiv Hälsocenters samarbetspartners.

Miriam Johansson och Thomas Lundmark ser fram emot OMT Finspångs Stadslopp, där många av deras medlemmar på Aktiv Hälsocenter kommer att gå, jogga eller springa.

Aktiv Hälsocenter erbjuder även licensierade personliga tränare, certifierad massör, landstingsansluten sjukgymnast och legitimerad naprapat.
Allt ovan i toppmoderna lokaler med den senaste träningsutrustningen, fräscha omklädningsrum, bastu, solarier och inte minst med erfaren och utbildad personal.

2015 blev Aktiv Hälsocenter utnämnt till ”Årets Träningsanläggning” av Nordens största nätverk för träningsanläggningar med över 228 anslutna klubbar.

Till Aktiv Hälsocenters hemsida

Lämna en kommentar