Ny titelpartner när eventet byter namn till Tillväxt Finspångs Stadslopp

På torsdagen hölls en presskonferens i Tillväxt Finspångs lokaler i centrala Finspång. Huvudnyheten var att Tillväxt Finspång går in som titelpartner till Finspångs Stadslopp från och med 2022.

Anna Lövheim, verksamhetsledare Tillväxt Finspång, tillsammans med lopparrangörerna Stefan Fransson och Mikael Grip, Finspångs OK. Foto: Filip Ewertsson/Fokus Finspång

– Tillsammans med en enig styrelse var det aldrig någon tvekan för oss att bli stadsloppets nya titelpartner. Vår framtidstro med att bygga broar mellan människor i Finspångs kommun gifter sig bra med ett positivt evenemang som stadsloppet, säger Anna Lövheim, verksamhetsledare på Tillväxt Finspång.

2022 är Tillväxt Finspång Stadslopp med XL Bygg Lilla Slottsrundan och AktivRundan tillbaka till våren och arrangeras onsdagen den 25 maj.

– Det känns som en nystart både med att vi är tillbaka till våren igen och att vi har en ny stark titelpartner. OMT har gjort det jättebra och de kommer att vara kvar i eventet på något sätt. Men nu har Tillväxt Finspång tagit över stafettpinnen som titelpartner, förklarar Mikael Grip, från arrangörsföreningen Finspångs SOK.

Loppets nya logotype.

Tillväxt Finspångs Stadslopp blir startskottet för “Kraften i Finspång-dagarna” som kommer att äga rum 25-29 maj.

– På fredagen blir det FinspongaMarken och Kulturhuset kommer under helgen att arrangera två konserter med mycket välkända band. Utöver konserterna blir det en helg där besöks- och upplevelsenäringen får chansen att visa upp sig och sina erbjudanden, berättar Anna Lövheim.

Coop Finspångs bageri bakade den läckra och goda “lopptårtan”.

Anmälan till Tillväxt Finspångs Stadslopp är nu öppen med ett specialerbjudande, där en anmälningsavgift kostar 150 kronor resten av 2021, så in och anmäl er nu innan höjningen 1 januari 2022.

– Precis som Tillväxt Finspång vill vi också växa och göra något bra för Finspång. Nu har vi förutsättningar att göra ett riktigt bra motionsevent de kommande åren, säger Stefan Fransson, Finspångs SOK.

Till loppets hemsida för mer information och anmälan:

Lämna en kommentar