Locker room talk förmånstagare 2018

För tredje året i rad skänker konstnären Marie Åkerlund en av sina vackra tavlor till OMT Finspångs Stadslopp. 2018 är Locker room talk förmånstagare till högsta budet på I Auroras trädgård.

Marie Åkerlund, i  mitten, med tavlan I Auroras trädgård som hon skänkt till OMT Finspångs Stadslopp. Förmångstagare 2018 är Locker room talk, på bilden representerade av Shanga Aziz och Julia Frännek.

– Det är vi oerhört tacksamma för. Pengarna vi får kommer vi rikta till att fokusera på fler klubbar i Finspång och nå ännu fler killar i vår hemkommun, säger Shanga Aziz som startade Locker room talk tillsammans med Rogerio Silva som ett UF-företag på Bergska gymnasiet för ungefär ett år sedan.

Ett år som varit omtumlande för den driftiga duon. Det har blivit SM-guld i UF-företagnde och en silverplats i EM.

Behovet har visat sig vara enormt och genomslaget har också gett de unga killarna mycket att göra. Tv, radio och tidningar har stått på kö för att berätta om Locker room talks uppdrag; att förändra attityder och får bort skitsnacket i omklädningsrummen. Målgruppen är killar i den påverkbara åldern 10-14 år.

– Ett perfekt val av förmånstagare. Jag tvekade inte en sekund att ställa upp även den här gången, berättar Marie Åkerlund som snart åker till Miami för en utställning.

Nyligen vann Locker room talk, som numera också består av Julia Frännek och Hampus Sagrelius, Zlatans nya pris Number 10 på Fotbollsgalan. Ett pris som gav Locker room talk en miljon kronor.

– Att träffa en klubb tar åtta veckor via vårt program. Självklart var det oerhört stort att få priset på Fotbollsgalan och ger oss möjligheter att utveckla verksamheten. Får vi inte det här stödet och hjälpen då kan vi inte göra det här, förklarar Julia Frännek.

Se nu till att lägga bud på tavlan, där den privatperson eller företag som lagt högst bud klockan 23.59 den 22 maj, kvällen före OMT Finspångs Stadslopp, får tavlan och pengarna går oavkortat till Locker room talk. Skicka dit bud till mikael.grip@nt.se. Mer info under fliken Välgörenhet där aktuellt bud hela tiden uppdateras.

Till Locker room talks hemsida:

Till Marie Åkerlunds hemsida:

Lämna en kommentar