Lägg ett bud på tavlan och stötta Hörnan

Det blir den kommunala fritidsverksamheten Hörnan som blir förmånstagare till OMT Finspångs Stadslopp 2016. Patrik Persson på Hugo lägger första budet på Marie Åkerlunds vackra tavla.

Pata2

Patrik Persson på Hugo i Finspång lägger första budet, 1 000 kronor, på den fina tavlan.

Den världskända konstnären Marie Åkerlund, från Lotorp, har målat tavlan med Slottet och löparna. Marie och Finspångs SOK har beslutat att auktionera ut tavlan till högstbjudande. Det blir den kommunala fritidsverksamheten Hörnan som blir förmånstagare till OMT Finspångs Stadslopp 2016. Det bud som är högst klockan 24.00 den 17 maj går oavkortat till Hörnans verksamhet. Exakt till vilket projekt kommer att presenteras här inom kort.

Till fritidsverksamheten Hörnan, som ligger i Kulturhuset, kan du som är mellan 12-16 år komma för att: Ta en fika, spela biljard och bridge, spela PS4 och andra konsoler, spela kort och brädspel, surfa på dator eller bara ta det lugnt och umgås.

Patrik Persson, evenemangsansvarig på Hugo i Finspång, har lagt det första budet på 1 000 kronor. Om du vill kan du som budgivare vara anonym, men grundtanken är att Marie själv, efter att ha sprungit loppet, ska lämna över tavlan till den nya ägaren på scenen i Bruksparken den 18 maj när alla gått, joggat eller sprungit i mål. Högsta bud kommer kontinuerligt att presenteras här och på loppets Facebook-sida.

Tavlan, som ni ser här, är en original akrylmålning och har måtten 80×50 centimeter. Både företag och privatpersoner är välkomna med bud. Vill du lägga ett bud så maila mikael.grip@nt.se.

Tavla 6

Lämna en kommentar