Hörnan ska använda pengarna till att nå ut till fler ungdomar under sommaren

Personalen på fritidsverksamheten Hörnan är tacksamma över att vara förmånstagare till budgivningen på Marie Åkerlunds vackra tavla.

Hörnan 6

Jesper Karlsson, Ingalill Hansson, Janne Ivarsson och Roberth Karlsson på Hörnan ser fram mot OMT Finspångs Stadslopp av många skäl.

– Pengarna kommer att betyda mycket för oss. Vi kommer att använda pengarna till att sätta lite extra guldkant på vår mobila fritidsgårdsturné  ”Hörnan on Tour” i sommar, säger Janne Ivarsson, samordnare och fritidsledare på Hörnan.

“Hörnan on Tour” är en rullande fritidsgård som åker ut på turné till olika platser i Finspångs kommun under sommaren. “Hörnan on Tour” kommer att göra ett stopp även den 18 maj i Bruksparken i samband med OMT Finspångs Stadslopp. Janne Ivarsson och Roberth Karlsson har också lovat att springa de sju sköna kilometerna.

Högsta budet på tavlan med slottet och löparna är i skrivande stund lagt av Ödmans/Coloroma och lyder 6 000 kronor. Är det sista budet eller finns det fler företag eller privatpersoner som vill äga tavlan och samtidigt stötta Hörnan?

Budgivningen pågår till klockan 24.00 den 17 maj. Högsta budet vinner tavlan och pengarna går oavkortat till Hörnan. Bud mailas till mikael.grip@nt.se

Hörnan 4

Den vackra tavlan med konstnären Marie Åkerlund och tävlingsledaren Eric Rosander.

Hörnan är en kommunal fritidsverksamhet som ligger i Kulturhuset, där du som är mellan 12-16 år kan komma för att ta en fika, spela biljard och pingis, spela PS4 och andra konsoler, spela kort och brädspel, surfa på våra datorer eller bara ta det lugnt.

Årets program för “Hörnan on Tour” är precis fastlagt och ser ut som följer:

28 juni Lill Skiren – Finspång.

29-30 juni Kråkudden – Byle.

1 juli Bygdegården – Regna.

5-6 juli Brenäs badplats – Brenäs.

7 juli Hembygdsgården – Hällestad.

8 juli Ångbåten Kristina – Finspång.

12-13 juli Hantverksbyn – Rejmyre.

14 juli Bruksvallen – Hävla.

Hörnan 7

Så här såg det ut förra sommaren under “Hörnan on Tour”.

15 juli Dunderbacken – Finspång.

19-20 juli Gäddviken – Igelfors.

21-22 juli Mäseln – Torstorp.

26-27 juli Älgsjön – Grytgöl.

28-29 juli och 2-3 augusti Udden – Lotorp.

4-6 augusti Skogsröjet – Rejmyre.

Lämna en kommentar