Har du inte anmält dig ännu? Lugn, det finns fortfarande tid att greja en nummerlapp

Fortfarande finns det tid att greja en nummerlapp till motionsfesten Tillväxt Finspångs Stadslopp med XL Bygg Lilla Slottsrundan och AktivRundan.

Tillväxt Finspångs Stadslopp är på väg mot deltagarrekord, men ännu finns det chans att få en nummerlapp till alla loppen. Tillväxt Finspångs Stadslopp, AktivRundan och XL Bygg Lilla Slottsrundan.

Efteranmälan är öppen via loppets hemsida fram tills måndag 20 maj klockan 18.00. För er som anmäler er med olika rabattkoder från företag, så går det också bra att anmäla med er rabattkod fram till den tiden.

Det går också bra att anmäla sig på nummerlappsutdelningen på Stora Coop Finspång (Viberga) tisdag 21 maj mellan klockan 15-19.

Sista chansen att anmäla sig är på loppdagen onsdag 22 maj från och med klockan 15.00 i Bruksparken.

För er som redan anmält er, vilket i skrivande stund på lördagen 18 maj är så många som sammanlagt 1 400 personer, kan ni hämta era nummerlappar på Stora Coop Finspång tisdag 21 maj mellan klockan 15-19 eller på loppdagen onsdag 22 maj från och med klockan 15 i Bruksparken. Vi ser gärna att ni hämtar era nummerlappar på Stora Coop Finspång.

En nyhet i är att det i tidtagningsklasserna finns en QR-kod på nummerlapparna som ni kan fota av med er mobil efter målgång och direkt se er tid i loppet.

Till anmälan: 

Lämna en kommentar