Hanna och Anders spurtade sig till storvinster på Stora Coop Finspång

Tänk att få plocka ihop vilka varor du vill på Stora Coop Finspång  utan att behöva betala. Vilken start det blev på lördagen för spurtvinnarna Hanna Zackrisson och Anders Engberg.

Hanna Zackrisson och Anders Engberg segrade i Utrymningsspurten i Tillväxt Finspångs Stadslopp 2022. De båda fick köra varsitt kundvagnsrace på Stora Coop Finspång.

Hanna och Anders var snabbast i Utrymningsspurten i Tillväxt Finspångs Stadslopp 2022. Utrymningsspurten är den speciella spurten på Skäggebyvägen, där deltagarna i stadsloppet om de vill kan dra på lite extra i ungefär 100 meter. Förstapriset handlade om att köra ett kundvagnsrace på Stora Coop Finspång. 

Anders Engberg med fullt fokus i kundvagnsracet på Stora Coop Finspång.

Det var vindsnabbe Anders som fick börja. På tre minuter fick han plocka i så många varor han hann på tre minuter. Dock bara en vara av varje. Tempot var rejält högt och kundvagnen fylldes snabbt med allt från glass, till mackgrill, lego och presentkort. Den totala summan hamnade på 10 800 kronor.

– Det är jag riktigt nöjd med. Allting gick enligt plan, sa Anders när han pustade ut vid målgången.

Hanna Zackrisson plockade bland annat med sig en dammsugare och en resväska.

Även Hanna satte högsta fart och stoppade bland annat i en snygg resväska och en dammsugare i sin kundvagn.

– Riktigt stressigt, men roligt! Jag är också jättenöjd med att jag fick ihop så många grejer, konstaterade Hanna som fick ihop varor till ett värde av 6 500 kronor.

Stefan Bonnevier, butikschef Stora Coop Finspång, tillsammans med Anders Engberg.

Den 17 maj är det återigen dags för Tillväxt Finspångs Stadslopp och Utrymningsspurten, som också sponsras av Räddningstjänsten i Finspång. De bidrar med priser i form av handbrandsläckare, brandfilt och brandvarnare. 

Välkommen med din anmälan!

Lämna en kommentar