Föreläsningen med inspiratören och löparstjärnan Frida Södermark är inställd.

Boka in den 19 augusti i kalendern och hitta bästa inspirationen inför OMT Finspångs Stadslopp tillsammans med Frida Södermark.

I samarbete med titelsponsorn OMT ger arrangören Finspång SOK en unik möjlighet till en kväll att inspireras och hitta löpglädjen tillsammans med föreläsaren och ultralöparen Frida Södermark, som många gånger också har sprungit OMT Finspångs Stadslopp.

Frida är Norrköpings egen ultralöpare och ser varje möjlighet till ett spännande träningspass. På meritlistan finns en rad SM-medaljer samt deltagande i fyra VM på distansen 100 km. Men framförallt brinner hon för att få folk i rörelse och hitta träningsglädje. Deltagarna under denna kväll kommer att ta del av hennes bästa tränings- och motivationstips som är värdefulla både inför OMT Finspångs Stadslopp eller andra utmaningar – både på och utanför löparbanan.

Välkomna till en energigivande föreläsning!

I anslutning till föreläsningen kommer Frida ta med de som vill ut på ett pass löpning där alla kan delta oavsett nivå. För de som vill delta – kom ombytt – då vi ger oss av direkt.

Kulturhuset är medarrangör till Fridas föreläsning som består av två delar. En teoretisk och en praktisk.

För att vara säker på plats maila ditt namn till stefan@finspangsstadslopp.se.

Datum: 19 augusti 2020.

Plats: Finspångs Kulturhus/Galaxen.

Tid: 18.00-ca18.45 Föreläsning, ca18.45-19.30 Träningspass.

OBS! Föreläsningen anpassas till rådande regler angående restriktioner på grund av coronapandemin. Skulle loppet tvingas ställa in, så kommer ändå föreläsningen att bli av.

Lämna en kommentar