Forest Runners Team Finspång uppmanar alla att vara med!

Forest Runners Team Finspång har tre lopp som de satsar extra hårt på under 2018. Ett av dem är självklart OMT Finspångs Stadslopp.

Henrik Nyrén, Felicia Wikman, Robban Skoog och Peter Franzén, från Forest Runners Team Finspång, uppmanar alla att vara med i OMT Finspångs Stadslopp och Sandbäckens Norrköpingsstafetten.

Loppen Forest Runners Team Finspång lägger störst fokus på under 2018 är OMT Finspångs Stadslopp 23 maj, Sandbäckens Norrköpingsstafetten 7 juni och Vasastafetten 18 augusti.

– Jag uppmanar alla att anmäla sig till OMT Finspångs Stadslopp till att börja med och sedan fortsätta med Sandbäckens Norrköpingsstafetten. Vi kommer att ha många löpare med i båda loppen och hoppas att det blir riktiga folkfester, säger Henrik Nyrén, en av initiativtagarna bakom Forest Runners Team Finspång.

Säsongens stora mål är att försvara segern i damklassen i Vasastafetten som Forest Runners vann förra året. Det blev också en tredjeplats-och sjundeplats i herrklassen.

– Vårt mål är att vara lika långt framme även i år. Många av löparna i Forest Runners är från Finspång och har sitt hjärta där, konstaterar Henrik Nyrén.

Gör som Forest Runners Team Finspång; Anmäl dig till OMT Finspångs Stadslopp och Sandbäckens Norrköpingsstafetten.

Till anmälan OMT Finspångs Stadslopp:

Lämna en kommentar