Delta i OMT Finspångs Stadslopp och rocka loss på Skogsröjet

Gillar du hårdrock så har du som deltagare i OMT Finspångs Stadslopp chansen att vinna festivalpass till populära Skogsröjet 2-3 augusti.

Festivalgeneralen Stefan Englund gillar att röra på sig. Kanske står han på startlinjen den 29 maj. I vilket fall som helst vinner två lyckliga deltagare varsitt festivalpass till Skogsröjet 2018. 

Arrangören Rejmyre Musikförening sponsrar OMT Finspångs Stadslopp med två festivalpass för hela helgen, där också inträde till VIP-avdelningen ingår. VIP-inträde innebär att man får tillgång till VIP-området som ligger backstage. Serveringen där har ett större sortiment och gott om sittplatser både under tak och bar himmel. Chansen att träffa på artisterna är mycket stor.

Ett festivalpass lottas ut till en manlig deltagare och ett till en kvinnlig deltagare oavsett placering och fart i loppet. Värdet på ett festivalpass är 1 700 kronor.

Bland de band som hittills är bokade 2019 återfinns Accept, Mustasch, Venom, Amaranthe, Venom, Backyard Babies, Airbourne, Uriah Heep, Demon, Helix med flera.

Till Skogsröjets hemsida:

Lämna en kommentar