Dags för en rackarrökare på Skäggebyvägen!

Lägg på en riktig rackarrökare på Skäggebyvägen och du kan vinna en lyxkryssning från NT:s resecenter eller fina priser från Räddningstjänsten i Finspång.

Räddningstjänsten i Finspång gör tummen upp för Utrymningsspurten.

Utrymningsspurten är Stadsloppets spurtpris med start och mål på Skäggebyvägen som sponsras av Räddningstjänsten i Finspång och NT:s resecenter. Lägg på lite extra fart under 100 meter och du har chans att vinna ett fint pris från NT:s resecenter eller Räddningstjänsten i Finspång. Totalt handlar det om fem priser både till dam-och herrklass.

Det är alltså två tidtagningsramar uppställda på Skäggebyvägen. Starten går vid den första och 100 meter senare springer du under den andra tidtagningsramen. Just på den sträckan upprättar vi särskilda resultatlistor för damer och herrar. Utrymningsspurten påverkar inte din sluttid mer än vanligt. För att vinna något av priserna måste du slutföra loppet, vilket du kan göra gåendes om du vill. Förra året vann Anders Engberg herrklassen med 12,2 sekunder och Nina Öberg damklassen med 16,6 sekunder.

Prisbordet, Utrymningsspurten:

1) Resa från NT:s resecenter. Birka kryssning för två personer i lyxhytt med mat och bussanslutning. Värde per pris: 4 240 kronor

2) Handbrandsläckare+Brandfilt och Brandvarnare

3) Handbrandsläckare

4) Brandfilt

5) Brandvarnare.

Lämna en kommentar