Stora Coop Finspång ger dig energi efter loppet

Stora Coop Finspång ser till att du snabbt får energi efter målgången av Tillväxt Finspångs Stadslopp, XL Bygg Lilla Slottsrundan och AktivRundan.

Magnus Hovbrandt och Tina Strömberg från Stora Coop Finspång.

– Det blir bananer och kexchoklad till alla deltagare i XL Bygg Lilla Slottsrundan, Tillväxt Finspångs Stadslopp och AktivRundan, säger Tina Strömberg, som arbetar på Coop och också ska springa Tillväxt Finspångs Stadslopp den 17 maj.

Stora Coop Finspång har varit en huvudpartner till Tillväxt Finspångs Stadslopp enda sedan starten 2016.

– Eventet är en folkfest där vi vill vara en självklar del och synas. Folk rör på sig och det är en rolig grej, berättar Magnus Hovbrandt, som kommer att hjälpa till och dela ut godsakerna efter målgång.

Det finns också chans till att smaka på Stora Coop Finspångs egenbakade bullar.

– Vi  levererar bullar från vårt eget bageri till Bruksparken. Bullarna bjuder Tillväxt Finspång på i sitt tält. Där kommer det också att finnas kaffe och festis till barnen, säger Malin Fritiofsson, marknadsansvarig på Stora Coop Finspång.

Efter cirka halva sträckan kommer deltagarna till Stora Coop Finspång där det är dags för vätska och underhållning. En DJ står för peppmusiken och Stora Coop Finspång bjuder på vatten.

I nummerlappskuverten erbjuder Stora Coop Finspång rabatterad energi med kuponger till frukostbuffén och lunchbuffén i Coop restaurang.

Stora Coop Finspång bidrar också med två presentkort á 1500 kronor som en man och en kvinna kommer vinna oavsett hastighet i loppet.

Det är också på Stora Coop Finspång ni kan hämta era nummerlappar tisdag 16 maj mellan klockan 15-19. Det går även bra att efteranmäla sig till loppet då.

Fotnot: För de som inte hämtar sin nummerlapp på Stora Coop Finspång finns möjlighet att hämta ut sin nummerlapp i tävlingsområdet i Bruksparken från och med klockan 15.00 onsdag 17 maj.

Till hemsidan för Stora Coop Finspång: 

Lämna en kommentar