Budgivningen är igång

Tillväxt Finspångs fantastiska välgörenhetsarbete är igång igen. Både företag och privatpersoner kan lägga bud på Marie Åkerlunds tavla “Finspång i mitt hjärta”.

Det är ett unikt upplägg av välgörenhet som förmodligen inget annat motionsevent i världen har. Konstnären Marie Åkerlund har varje år sedan starten av Tillväxt Finspångs Stadslopp 2016, målat och skänkt en tavla till arrangören Finspångs SOK. Företag och privatpersoner får sedan lägga bud på tavlan. Högsta budet klockan 23.59 den 21 maj, kvällen före loppet, vinner tavlan.

Lägg höga bud på Marie Åkerlunds fina tavla, så Finspångs Fotbollsklubbs damlag kan åka iväg på ett riktigt bra träningsläger. Foto: Emil Olsson (E.O pictures)

Pengarna går oavkortat till en förmånstagare. 2024 är Finspångs Fotbollsklubbs damlag förmånstagare.

“Vi är jätteglada och tacksamma över att vi får den här chansen. Pengarna ska vi använda till ett träningsläger”, säger Hilda Ström, initiativtagare till det nystartade fotbollslaget.

Emilie Jurak på Fokus Finspång har lagt första budet på 5 000 kronor.

Fokus Finspång har lagt det första budet på tavlan, som lyder 5 000 kronor. Så kom igen nu och lägg högre bud, så att det blir ett riktigt bra träningsläger för tjejerna i FFK.

Bud på tavlan mejlas till mikael.grip@ostmedia.se

Mer om det mångåriga och unika välgörenhetsarbetet hittar du här, där också aktuellt högsta bud alltid står: 

Till Marie Åkerlunds hemsida: 

Lämna en kommentar