Audio Video bidrar till prisbordet

Örjan Fritiofsson och Audio Video i Finspång är med och sponsrar det växande prisbordet, där just du har chans att vinna fina priser den 18 maj.

Örjan 1

Örjan Fritiofsson på Audio Video i Finspång bidrar till prisbordet.

Audio Video i Finspång bidrar med en popcornmaskin från OBH Nordica, en hårklippningsmaskin från Philips och ett fitnessband, Up 24 Jawbone, för din handled som registrerar all din träning trådlöst. Värdet är cirka 500 kronor/vara.

Örjan är en känd profil i brottarkretsar och siktar 55 år ung mot veteran-VM i brottning om två år.

– Fast det här året har jag faktiskt börjat med friidrott. Mest diskus och kula. Kul med ett sådant här stort motionsevenemang i Finspång. Jag vet inte om jag kommer att springa ännu. Jag brukar bestämma mig sent, berättar han.

Glöm inte att kika in under fliken Prisbordet som kommer att uppdateras hela vägen fram till startskottet den 18 maj.

Lämna en kommentar