Anmälan

Anmäl dig till OMT Finspångs Stadslopp

 

Klicka här för att komma till anmälan (öppnas i nytt fönster)

 

Betalning: Betalning erbjuds med betalkort, Swish eller plusgiro. Kontakta anmälningsansvarig om du behöver betala på annat sätt. 

Ordinarie anmälningsavgift t.o.m. 22 augusti:
Finspångs Stadslopp: 250 kronor.
Laganmälan: 1 000 kr.
Lilla Slottsrundan: 60 kr.

Efteranmälan: Den 23 augusti-1 september med 100 kr förhöjd avgift (20 kr för barn). I första hand via länken nedan men även möjligt vid nummerlappsutdelningen på Coop Viberga tisdag 31 augusti mellan klockan 15-19. På tävlingsdagen är anmälan endast möjlig vid start- och målområdet i Bruksparken mellan klockan 15.00-17.30. Efteranmälan kostar 350 kronor. Efteranmälan på plats betalas kontant eller med Swish.

Anmälningsavgiften till XL-Bygg Lilla Slottsrundan är 60 kronor. Efteranmälan kostar 80 kronor.

Tidtagning i alla klasser utom i gå/jogg-klassen.

LATHUND FÖR ANMÄLAN

 

Klicka här för att komma till anmälan (öppnas i nytt fönster)

Allmänt om lagtävlingen

Ett lag kan alltså bestå av medlemmar som individuellt deltar i olika klasser. Dock ej från barnloppet XL-Bygg Lilla Slottsrundan.

Alla lag med 4 deltagare är med i utlottningen av lagpriser även om en eller flera lagmedlemmar deltar i Gå/jogga-klassen utan tidtagning.

En resultatlista kommer att upprättas för lagtävlingen där bästa dam-, herr- och mixlag koras. Kortast sammanlagd tid i laget gäller och alla fyra tider räknas. För att få en placering i den resultatlistan krävs naturligtvis att alla lagmedlemmar deltar i dam- eller herrklass med tidtagning.

Mixlag är alla lag som inte är rena dam- eller herrlag.

Visa lista över anmälda deltagare