An Jo-tryck trycker med känsla och kunnighet

An Jo-tryck i Finspång kan producera det mesta inom trycksaker. Det tackar OMT Finspångs Stadslopp och Sandbäckens Norrköpingsstafetten för.

Anette och Tony Albertsson driver An Jo-tryck och fixar det mesta inom trycksaker.

– Det är bra sammanhang att synas med olika lopp. Det är event som drar mycket folk och företag. Det känns självklart att hjälpa till, säger Anette Albertsson som driver An Jo-tryck tillsammans med sin make Tony.

An Jo-tryck i Finspång startades för 60 år sedan av Anettes pappa Kjell Andersson och hans kollega Stig Johansson.

– 1992 tog vi över företaget. 1996 flyttade vi till det här huset på Högbyvägen, säger Tony.

Fönstertexter, dekaler, bildekaler, broschyrer, rolluper, banderoller och beachflaggor är något av allt som An Jo-tryck kan åstadkomma.

– Allt som har med papper att göra, förklarar Anette.

Några företag som står på kundlistan är Colmec, Polygon, Nordsvenska hästen, Gränges, Jernbro, Munters, Svenska Kyrkan, En annan trafikskola.

– Sedan har vi många småföretag och idrottsföreningar som vi gör jobb åt. Bland annat trycker vi Hällestadstidningen, berättar Tony.

Under åren har An Jo-tryck hela tiden fått anpassa sig och utveckla sina arbetsmetoder för att hänga med i utvecklingen.

– Det är inte ofta det kommer in någon med ett handskrivet manus längre. Det mesta är digitaliserat numera, konstaterar Anette.

Startbanderollen till OMT Finspångs Stadslopp är producerad av An Jo-tryck

Till An Jo-trycks hemsida: 

Lämna en kommentar